AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, bereketin eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini gördüyseniz:

  • Herkes dürüst olmayabilir.

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işlerinin çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek makbul olan mallar edineceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının burnundan kan geldiğini görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan kan geldiğini görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ağzından kan geldiğini görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından kan gelmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir