AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kan geldiğini görmek

Kahve falında ağzından kan geldiğini görmek

Kahve falında ağzından kan geldiğini görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işarettir.

Kahve falında ağzından kan geldiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi vermeniz durumunda belli başlı bir hedefinizde yol alabileceksiniz.

Kahve falında bebeğin ağzından kan geldiğini görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek neşesini kaybedeceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından kan geldiğini görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzımdan kan geldiğini görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına delalettir.

Kahve falında ağzından kan gelmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek helal rızık elde edeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir