AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek

Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek

Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, büyük adımlar atacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, şanssızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, borçların hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan kan geldiğini görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının burnundan kan geldiğini görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ağzından kan geldiğini görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, elin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ağzından kan geldiğini görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir