AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, iyi şartlara kavuşacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek gördüyseniz:

  • Başkaları hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklamanız gerekeiyor olabilir.

Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek ticarete adım atacağına, gözyaşı döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnundan kan geldiğini görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan kan geldiğini görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından kan geldiğini görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ağzından kan gelmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir