AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kan gelmek

Kahve falında ağzından kan gelmek

Kahve falında ağzından kan gelmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, sevinçli haberler geleceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, insanlara olan güvenin artacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından kan gelmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Kahve falında başkasının ağzından kan geldiğini görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin ağzından kan geldiğini görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından kan gelmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına inanılır.

Kahve falında eşinin ağzından kan geldiğini görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzımdan kan geldiğini görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir