AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin abisini görmek

Kahve falında eşinin abisini görmek

Kahve falında eşinin abisini görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, zararının büyük olacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, aile saadetinin artacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına delalettir.

Kahve falında eşinin abisini gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Kahve falında eski eşinin abisini görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin abisini görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşının abisini görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin abisini görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abisi olduğunu görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın abisini görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında abisini sarhoş görmek çok iyi bir duruma geleceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir