AnaSayfa / Genel / Kahve falında abisi olduğunu görmek

Kahve falında abisi olduğunu görmek

Kahve falında abisi olduğunu görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abisi olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda gereken değişiklikleri yaparak sevdiğiniz bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında abisini öldüğünü görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski eşinin abisini görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, canının derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abisin öldüğünü görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında abisini sarhoş görmek makamından olacağına, kişinin başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abisini öldüğünü duymak kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin abisini görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin abisini görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir