AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşinin abisini görmek

Kahve falında eski eşinin abisini görmek

Kahve falında eski eşinin abisini görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, prestij kazanacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında eski eşinin abisini gördüyseniz:

  • Yeni bir yere taşınabilir, yeni bir yer veya bir mal satın alabilir, ailenizi genişletebilir veya ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında eski eşinin abisini görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine delalettir.

Kahve falında eşinin abisini görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin abisini görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin abisini görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin abisini görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında abisin görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında büyük abisini görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker abisini görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir