AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşının abisini görmek

Kahve falında erkek arkadaşının abisini görmek

Kahve falında erkek arkadaşının abisini görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iyileşme göstereceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, insanlarla arasının açılacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, istenen her şeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşının abisini gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz elinizi zayıflatabilir veya sizi zor bir durumda bırakabilir.

Kahve falında erkek arkadaşının abisini görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, hasret giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın abisinin öldüğünü görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın abisini görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının abisini görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında abisini sarhoş görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında abisi tarafından öldürülmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında abisini ölmüş olarak görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir