Kahve falında eşini zayıflamış görmek

Kahve falında eşini zayıflamış görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına yorulur.

Kahve falında eşini zayıflamış gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirlerine gereğinden fazla önem vermeniz seçenekleri azaltabilir, bunu akılda tutarak yol almakta fayda var.

Kahve falında eski eşini zayıflamış görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yokluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini zayıflamış görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına alamet eder.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bir insanı çok zayıf görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok zayıf insan görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasını zayıflamış görmek bolluğun ve bereketin artacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında zayıf eşek görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top