AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini ve çocuğunu görmek

Kahve falında eşini ve çocuğunu görmek

Kahve falında eşini ve çocuğunu görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, hayırlı terfiler alınacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini ve çocuğunu gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eşini ve çocuğunu kaybetmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, onun kıymetini her daim bileceğine işarettir.

Kahve falında eşinin başkasından çocuğu olduğunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başka çocuğu olduğunu görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin çocuğu olduğunu görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin ve çocuğunun öldüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sağlığın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini ve çocuğunu görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir