AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başkasından çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başkasından çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başkasından çocuğu olduğunu görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, iş yeri sahibi olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin başkasından çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Kahve falında eşini ve çocuğunu görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin başka çocuğu olduğunu görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin ve çocuğunun öldüğünü görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin çocuğunun olduğunu görmek muradına eremeyeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına inanılır.

Kahve falında eşinin çocuğu olduğunu görmek bol rızık sahibi olunacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini ve çocuğunu kaybetmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin çocuğunu görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kapanan kapıların açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir