AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini ve çocuğunu kaybetmek

Kahve falında eşini ve çocuğunu kaybetmek

Kahve falında eşini ve çocuğunu kaybetmek iç sıkıntınızın azalacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini ve çocuğunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Liderlik pozisyonuna soyunmanız veya grubun beyni rolünü üstlenmeniz gerekebilir.

Kahve falında eşini ve çocuğunu kaybetmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında küpenin eşini kaybetmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Kahve falında terliğin eşini kaybetmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına delalet eder.

Kahve falında terliğinin eşini kaybetmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terlik eşini kaybetmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşi kaybetmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı eşini kaybetmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının eşini kaybetmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir