AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin ve çocuğunun öldüğünü görmek

Kahve falında eşinin ve çocuğunun öldüğünü görmek

Kahve falında eşinin ve çocuğunun öldüğünü görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına inanılır.

Kahve falında eşinin ve çocuğunun öldüğünü gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızla aşk hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında eşinin ve çocuğunun öldüğünü görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin başkasından çocuğu olduğunu görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, büyük bir üne sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin çocuğu olduğunu görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin çocuğunun olduğunu görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini ve çocuğunu kaybetmek yokluk çekmeyeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin çocuğunu görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir