AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini uyurken görmek

Kahve falında eşini uyurken görmek

Kahve falında eşini uyurken görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, işlerinin artacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, zenginliğe kavuşulacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında eşini uyurken gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Kahve falında eşini uyurken görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet eder.

Kahve falında uyur numarası yapmak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret eder.

Kahve falında patronu uyurken görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yedi uyurları görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına inanılır.

Kahve falında uyurken uyanmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkalarını uyurken görmek kazancının da artacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uyurken altına kaçırmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü uyurken görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir