AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisi aramak

Kahve falında polisi aramak

Kahve falında polisi aramak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında polisi aramak gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Kahve falında polisi telefonla aramak azap çektiğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında polisin evi aradığını görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisi aradığını görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine tabir olunur.

Kahve falında polisin aradığını görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye inanılır.

Kahve falında telefonla polis aramak güçsüz ve nefessiz kalacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında polisi aramak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, zararların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında telefonla polisi aramak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında polis aramak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir