AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadını korumak

Kahve falında hamile kadını korumak

Kahve falında hamile kadını korumak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadını korumak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana sürpriz bir ziyaret yapabilirsiniz.

Kahve falında hamile kadını korumak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadını korumak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kadını korumak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu duymak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kadına yardım etmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında hamile kadının evlendiğini görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı hamile kadın görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kadını hamile görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, alın terinin karşılığını alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir