AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini korumak

Kahve falında kendini korumak

Kahve falında kendini korumak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, zenginlik sahibi olunacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini korumak gördüyseniz:

  • Yaratıcı planlar yapabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz veya çok mutlu olmanıza yardım edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini koruduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi korumak keyifli hale geleceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında evini korumak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine yorulur.

Kahve falında evi korumak çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında birini korumak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasını korumak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, evliliğinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı korumak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisini korumak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir