AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını korumak

Kahve falında kadını korumak

Kahve falında kadını korumak sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında kadını korumak gördüyseniz:

  • Üzerinizde stres veya baskı yaratan kişiler olabilir.

Kahve falında bir kadını korumak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, evine bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadını korumak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kadını korumak hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını korumak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğunu korumak buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin koruduğunu görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kızı korumak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiklerini korumak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir