AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını boğmak

Kahve falında kocasını boğmak

Kahve falında kocasını boğmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayatınızın neşe dolacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sevinç dolu haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını boğmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında kocasını boğmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kocayı boğmak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında cin boğmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına yorulur.

Kahve falında bebeği boğmak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yastıkla boğmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan boğmak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğmak mutlulukların yarım kalacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kendi çocuğunu boğmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir