AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini hamamda görmek

Kahve falında eşini hamamda görmek

Kahve falında eşini hamamda görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini hamamda gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Kahve falında eşini hamamda görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamam tası görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, darlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında hamamda temizlenmek yıkılacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamam böceğinin uçtuğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında hamamda yıkanmak keselenmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hamam böceği görmek güzel günlerin sona ereceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında hamam kesesi görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sonuçtan memnun kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamamda abdest aldığını görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir