AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam tası görmek

Kahve falında hamam tası görmek

Kahve falında hamam tası görmek maddi zararlara uğrayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, prestij kazanılacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına delalet eder.

Kahve falında hamam tası gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla aranızda olan biteni daha iyi anlamak için araştırmaları derinleştirmelisiniz.

Kahve falında hamam tası görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tasla yıkanmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine alamet eder.

Kahve falında tasla su içmek üzüntülerin daha da artacağına, ticarette yol katedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tasta su görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bakır tas almak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye delalettir.

Kahve falında bir tas su görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına alamet eder.

Kahve falında banyo tası görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tasta su içmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir