AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda yıkanmak keselenmek

Kahve falında hamamda yıkanmak keselenmek

Kahve falında hamamda yıkanmak keselenmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, parasal durumun düzeltileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, daha çok çalışılacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda yıkanmak keselenmek gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası kötü bir tecrübe anlamına gelebilir.

Kahve falında hamamda keselenmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamamda yıkanmak keselenmek kişinin yaşamının değişeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamama gidip keselenmek modern insanlarla tanışılacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmak keselenmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında altın keseleri görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yıkanıp keselenmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında biri tarafından keselenmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoda keselenmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir