AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam böceğinin uçtuğunu görmek

Kahve falında hamam böceğinin uçtuğunu görmek

Kahve falında hamam böceğinin uçtuğunu görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında hamam böceğinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Sürekli olarak kendi geçmişinizi referans alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında hamam böceğinin uçtuğunu görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş hamam böcekleri görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam böceklerini öldürmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği kusmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, ev taşımaya inanılır.

Kahve falında tuvalette hamam böceği görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara hamam böceği görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işarettir.

Kahve falında hamam böceği ısırdığını görmek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük hamam böceği görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir