AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çirkin olduğunu görmek

Kahve falında birinin çirkin olduğunu görmek

Kahve falında birinin çirkin olduğunu görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kısmetinin artacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çirkin olduğunu gördüyseniz:

  • Boşa zaman harcamayın.

Kahve falında anneyi çirkin görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında çirkin melek görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında çirkin elbise giymek sağlığından ve ağız tadından olacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında çirkin birini görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü çirkin görmek malın bereketinin artmasına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çirkin adamlar görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında bir kişiyi çirkin görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir