AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini çekmek

Kahve falında eşini çekmek

Kahve falında eşini çekmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini çekmek gördüyseniz:

  • İlerlemeyi durdurmamalısınız.

Kahve falında eşine silah çekmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini çekmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını çekmek maddi sıkıntıların biteceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin dişini çekmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine tabir olunur.

Kahve falında iple çekmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, anne babanın üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında ağzından sakız çekmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın dişini çekmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında çok ağrı çekmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir