AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin saçını çekmek

Kahve falında eşinin saçını çekmek

Kahve falında eşinin saçını çekmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ferahlık veren sözler duymaya, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, evlerindeki huzurun artacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin saçını çekmek gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Kahve falında eşinin saçını çekmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yeni işlere girişileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşine silah çekmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eşinin dişini çekmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini çekmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saç fön çekmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına alamet eder.

Kahve falında saçına fön çekmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanının saçını çekmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin saçını çekmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir