AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini bıçaklamak

Kahve falında eşini bıçaklamak

Kahve falında eşini bıçaklamak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini bıçaklamak gördüyseniz:

  • Metotlarınızla ilgili ihtiyacınız olmayan yorumlar yapılabilir, çok üzerinde durmayın.

Kahve falında eşi bıçaklamak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin bıçakladığını görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini bıçaklamak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşını bıçaklamak şansın bir türlü dönmeyeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biri bıçaklamak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, bekarlar için evlenmeye alamet eder.

Kahve falında kardeş bıçaklamak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, başarı kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeği bıçaklamak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını bıçaklamak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir