AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği bıçaklamak

Kahve falında bir erkeği bıçaklamak

Kahve falında bir erkeği bıçaklamak beklediği haberin gelmeyeceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yaşama dört elle sarılacağına, ticaretin önünün açılacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kalp kırmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği bıçaklamak gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında erkek bıçaklamak kazancın artmasına, huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşini bıçaklamak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, haksızlık yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeği bıçaklamak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi çocuğunu bıçaklamak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, mutlu ilişkiler kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini bıçaklamak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadını bıçaklamak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunu bıçaklamak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kediyi bıçaklamak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir