AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşi bıçaklamak

Kahve falında eşi bıçaklamak

Kahve falında eşi bıçaklamak el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, bir bebek sahibi olunacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşi bıçaklamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle birlikte çok hoş planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eşi bıçaklamak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında eşinin bıçakladığını görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında eşini bıçaklamak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kardeş bıçaklamak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kızını bıçaklamak işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini bıçaklamak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kendini bıçaklamak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında insanı bıçaklamak tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir