AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını bıçaklamak

Kahve falında başkasını bıçaklamak

Kahve falında başkasını bıçaklamak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, ticarette yol katedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, sorunların artacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına inanılır.

Kahve falında başkasını bıçaklamak gördüyseniz:

  • Bildiklerinizi değil yaptıklarınızı önemsetme kabiliyetiniz var, bunu kullanmaya çalışın.

Kahve falında bıçaklamak ve bıçaklanmak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtından bıçaklamak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklamak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini bıçaklamak kötü günleri geride bırakacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinin başkasını bıçakladığını görmek derin bir nefes alacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini bıçaklamak sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında düşman bıçaklamak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında arkadan bıçaklamak insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir