AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri bıçaklamak

Kahve falında biri bıçaklamak

Kahve falında biri bıçaklamak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, dileklerin yerine geleceğine, kaybettiği şeyi bulmasına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, yüzün güleceğine alamet eder.

Kahve falında biri bıçaklamak gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında abiyi bıçaklamak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini bıçaklamak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini bıçaklamak türlü musibetlere uğrayacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına yorulur.

Kahve falında yılan bıçaklamak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, insan sevindireceğine delalet eder.

Kahve falında başka birini bıçaklamak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında birbirini bıçaklamak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini bıçaklamak istemek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, nazara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişiyi bıçaklamak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir