AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta başka kadın görmek

Kahve falında yatakta başka kadın görmek

Kahve falında yatakta başka kadın görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta başka kadın gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında kocanı başka kadınla yatakta görmek büyük bir gelir toplayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında eşini başka bir kadınla yatakta görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kocasını yatakta başka kadınla görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında yatakta başka kadın görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatakta görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında eşini yatakta başka kadınla görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini başka biriyle yatakta görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yatakta başka birini görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir