AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka adamla öpüşmek

Kahve falında başka adamla öpüşmek

Kahve falında başka adamla öpüşmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, bol muhabbette kalacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Kahve falında başka bir adama aşık olmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında başka adamla yatmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir adamla evlenmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında karısını başka adamla görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir adam görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir adamla yatmak mutsuz olacağına, üzüleceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka adamla evlenmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka adamla öpüşmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir