AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini hasta yatarken görmek

Kahve falında annesini hasta yatarken görmek

Kahve falında annesini hasta yatarken görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesini hasta yatarken gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında annesini hasta yatarken görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında hasta yatan birini görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta yatan kadın görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastayı yatarken görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hasta yattığını görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, imkânlarının da genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında hastanede yatan hasta görmek kötü günlerin geride kalacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını hasta yatarken görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir