AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta yatan kadın görmek

Kahve falında hasta yatan kadın görmek

Kahve falında hasta yatan kadın görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, hastalıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında hasta yatan kadın gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Kahve falında hasta yatan kadın görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında birini hasta yatarken görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına delalet eder.

Kahve falında hasta yatan birini görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta yattığını görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa tabir olunur.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek kalp kırmaya, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede yatan hasta görmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastayı yatarken görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir