AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede yatan hasta görmek

Kahve falında hastanede yatan hasta görmek

Kahve falında hastanede yatan hasta görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, eğlence ve renk geleceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işarettir.

Kahve falında hastanede yatan hasta gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, duyduklarınıza tepkiniz ölçülü olsun.

Kahve falında hastanede hasta yattığını görmek erken evlilik yapacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında hastanede yatan hasta görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalet eder.

Kahve falında hasta olup hastanede yattığını görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, sorununu kolayca çözeceğine delalettir.

Kahve falında kocasının hastanede yattığını görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hastanede yattığını görmek zorlukları atlatacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına inanılır.

Kahve falında hastanede yatan birini görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede yattığını görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının hastanede yattığını görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir