AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hasta yattığını görmek

Kahve falında birinin hasta yattığını görmek

Kahve falında birinin hasta yattığını görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, kalabalık günler geçirileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin hasta yattığını gördüyseniz:

  • Neşeli toplantılarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında hasta yatan adam görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında hasta yatan kadın görmek keyifli hale geleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yatan hastanın yürüdüğünü görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine alamet eder.

Kahve falında hasta yatan birini görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini hasta yatarken görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birini hasta yatarken görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatan hastanın iyileştiğini görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir