AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine yemek yedirmek

Kahve falında eşine yemek yedirmek

Kahve falında eşine yemek yedirmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler söz konusu olabilir veya eksik parçalar toparlanıyor.

Kahve falında eşine yemek yedirmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle yemek yediğini görmek sıkıntısının biteceğine, dış ticarete atılacağına yorulur.

Kahve falında eşinin bal yediğini görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin tatlı yediğini görmek sevdiğini söyleyeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin balık yediğini görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin elma yediğini görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında hamile birine yemek yedirmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir