AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek

Kahve falında oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek

Kahve falında oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek onlarla gönül birliği edeceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden yemek yediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, takdir edileceği işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken yemek yediğini görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yediğini görmek gelişmelerin olacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken şeftali yemek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken erik yemek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken zeytin yemek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken yemek yemek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir