AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birine yemek yedirmek

Kahve falında hamile birine yemek yedirmek

Kahve falında hamile birine yemek yedirmek sıkıntılarından arınacağına, dolayısıyla geleceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü günler geçireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile birine yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Kahve falında hamile birine yemek yedirmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, hasret içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında yedi aylık hamile olduğunu görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına delalettir.

Kahve falında ölen bir kişiye yemek yedirmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün yemeği yediğini görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek yediğimi görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle yemek yediğini görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, kazancının günden güne düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu yemek yediğini görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye yemek yedirmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir