AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına küfür etmek

Kahve falında arkadaşına küfür etmek

Kahve falında arkadaşına küfür etmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, maddi güç sahibi olacağına, kişinin daha çok kazanacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına küfür etmek gördüyseniz:

  • Seyahat, büyüme genişleme gibi ilgi alanlarınıza yeni hobiler edinmek, hedef arttırmak, amaçları çoğaltmak gibi ekler yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına küfür etmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının küfür ettiğini görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşa küfür etmek yeni bir yol tutulacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında birine küfür etmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında babasının küfür ettiğini görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında babaya küfür etmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasına küfür etmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesine küfür etmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir