AnaSayfa / Genel / Kahve falında küfür eden görmek

Kahve falında küfür eden görmek

Kahve falında küfür eden görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, çok büyük destek vereceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küfür eden gördüyseniz:

  • Harcamaları arttırmadan yapabileceğiniz ne varsa yapabilirsiniz.

Kahve falında küfür eden görmek rahatının bozulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında küfür eden birini görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında küfür eden kadın görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işarettir.

Kahve falında küfür edeni görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, bereketin ve verimin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küfür edilmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında annesine küfür etmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine küfür etmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında babasına küfür etmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir