AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşilmiş temel görmek

Kahve falında eşilmiş temel görmek

Kahve falında eşilmiş temel görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına inanılır.

Kahve falında eşilmiş temel gördüyseniz:

  • Hayatınızı canlandırmak için yeni şeyler denemelisiniz.

Kahve falında eşilmiş temel görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, hastalıkların şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında bina temeli kazmak yeni mallara sahip olacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev temel görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalettir.

Kahve falında evin temelini kazmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında cami temeli atmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında temel görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında temel taşı görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, hayırlı terfiler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev temeli atmak bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir