AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin tarafından vurulmak

Kahve falında sevdiğin tarafından vurulmak

Kahve falında sevdiğin tarafından vurulmak başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki, özel ya da sağlıkla ilgili sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biri tarafından vurulmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin tarafından vurulmak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği tarafından vurulmak muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında eşi tarafından vurulmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine işarettir.

Kahve falında babası tarafından vurulmak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşı tarafından vurulmak büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir