AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın tarafından vurulmak

Kahve falında düşmanın tarafından vurulmak

Kahve falında düşmanın tarafından vurulmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Eski amaçlarınızla ilişkili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında düşmanı tarafından vurulmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın tarafından vurulmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, moralinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından vurulmak maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, onu yalnız bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında düşman tarafından bıçaklanmak çok başarılı işlere girileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine işaret eder.

Kahve falında düşman tarafından kaçırılmak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşman tarafından takip edilmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir