AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz suyuyla abdest almak

Kahve falında deniz suyuyla abdest almak

Kahve falında deniz suyuyla abdest almak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında deniz suyuyla abdest almak gördüyseniz:

  • Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Kahve falında deniz suyuyla abdest almak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz suyundan abdest almak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında denizde abdest almak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işarettir.

Kahve falında denizde gusül abdesti almak maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde boy abdesti almak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden abdest almak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu suyla abdest almak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulur.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir