AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşi hamile görmek

Kahve falında eşi hamile görmek

Kahve falında eşi hamile görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında eşi hamile gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Kahve falında eşinin başkasından hamile olduğunu görmek hoş muhabbette olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında hamile eş görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile eşini görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile eşinin öldüğünü görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin eşini hamile görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını öğrenmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski eşi hamile görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına inanılır.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir