AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile eş görmek

Kahve falında hamile eş görmek

Kahve falında hamile eş görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, kazancının daha da artacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında hamile eş gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelmenizi sağlayabilecek programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında hamile eşinin öldüğünü görmek istenmeyen olayların olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında eşini hamile olduğunu öğrenmek kazancının her geçen gün artacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşi hamile olmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin hamile haberini almak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin hamile olduğu haberini almak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile eş görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, vaaz ve nasihate delalet eder.

Kahve falında hamile eşinin doğum yaptığını görmek dualarından hayır görmeyeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir