AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin eşini hamile görmek

Kahve falında erkeğin eşini hamile görmek

Kahve falında erkeğin eşini hamile görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin eşini hamile gördüyseniz:

  • Yeni teklifler veya davetler nedeniyle mevcut işlerinizde ya da planlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir.

Kahve falında erkeğin eşini hamile görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski eşinin hamile olduğunu görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını öğrenmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile eşinin öldüğünü görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının eşini hamile görmek canını sıkılacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile olduğu haberini almak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir